Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η ιστορία επαναλαμβάνεται




Φασίστες τέρατα επιτέθηκαν σε μητέρα και το κορίτσι της στο Κίεβο, στο τέλος της εκδήλωσης του γιορτασμού της 9 Μάη και βάναυσα άρπαξαν από αυτές τις κορδέλες της νίκης! Το παιδί πνίγηκε στα δάκρυα.




Ο δράστης ανάμεσα στους υποτιθέμενους προστάτες της δημοκρατίας του Ποροσένκο.
Αυτή η κτηνώδης δικτατορία αβαντάρεται από ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ.


Αυτόν το χαρακτήρα τον αποκαλούν Βιτάλι Ρέγκορ. Συμμετείχε στην ATO, με το παρατσούκλι «Καφίρ». Το χειμώνα του 2016 ήταν ακόμη υπό κράτηση στο Κίεβο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. 

Https://vk.com/id90224068 - Η σελίδα του στο VKontakte.

Υπάρχει και σελίδα χαρακτήρα του στο LOTR (The Lord of the Rings) (αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει κλειδωθεί - ασκεί ναζιστική προπαγάνδα σε όλους τους τομείς - και δεν είναι τεμπέλης, γράφει η Roskomnadzor (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την επίβλεψη στη σφαίρα των τηλεπικοινωνιών)). 

Εντυπωσιακό είναι ότι αυτές οι σελίδες διατηρούνται όλα αυτά τα χρόνια με την ανοχή της διοίκησης της VKontakte. 

Αν δει κάποιος εκεί στην σελίδα του στο Regora τους φίλους του, μπορεί να βρει εύκολα σελίδες από συμμορίες με παρόμοιο δολοφονικό περιεχόμενο: «Δεξιός Τομέας», «Λευκό Σφυρί», «Τρίαινα» και ούτω καθεξής ούτω καθεξής. 
Λίγα ενδεικτικά υλικά από την σελίδα Regora. [ ...] στην . Ουκρανία, υπάρχει φασισμός!... 
...στη σελίδα Regora το υλικό που αναρτάται: 
1. Προκαλεί την προσοχή των ρυθμιστικών φορέων, προκειμένου να κλείσουν αυτή τη σελίδα. 
2. Αποκαλύπτεται η ουκρανική προπαγάνδα και τα ψέματα.
__________________________________________
ΥΓ. Για να μην εκπλήσσονται μερικοί εδώ στην Ελλάδα, ο Blogger το FB σφύζει από τέτοιες σελίδες. Πολλές από αυτές απροκάλυπτα από κρατικούς υπαλλήλους που ανεβάζουν ανάλογο υλικό, επώνυμα. Εδώ φυσικά ο υποστράτηγος δεν έχει κάνει τίποτα και τίποτα και οι πολιτικοί του «αριστεροί» προϊστάμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...