Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Eurovision: Ένας γεωπολιτικός διαγωνισμός. Η ΕΕ πληρώνει φόρο τιμής, βραβεύοντας τον ύμνο σύμβολο στους ισλαμοφασίστες υποστηρικτές των μεραρχιών των Waffen SS

Ομοσπονδιακό Αρχείο 101 ΙΙΙ 164 Alber 18Α
Ο Μεγάλος Μουφτής Αμίν Αλ Χουσείνι με τον
δολοφόνο Χάινριχ Χίμλερ
Καθώς επέστρεφα με τα πόδια στο σπίτι, και οι οθόνες στις καφετέριες ήταν γεμάτες με εικόνες από την Γιουροβίζιον άκουσα μια ενδιαφέρουσα είδηση:
στον διαγωνισμό στη Eurovision κοντράρονται τα τραγούδια της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Ήμουν βέβαιος (αν και ουδέποτε συμπάθησα αυτή την σιχαμερή φιέστα) ότι θα κερδίσει η Ρωσία μιας και η Ουκρανία δεν συμμετέχει σε ένα μουσικό ποπ διαγωνισμό, αλλά σε ένα προπαγανδιστικό - γεωπολιτικό. Έτσι, όταν το βράδυ, άνοιξα την τηλεόραση, είδα να χειροκροτούν το τραγούδι «1944» και την τραγουδίστρια Τζαμάλ από την Ουκρανία, αν και με την ψήφο του κοινού προηγήθηκε το τραγούδι «You Are The Only One» του Ρώσου Σεργκέι Λαζάρεβ. Η κριτική επιτροπή επέμεινε να κερδίσει η Ουκρανία, αν και άλλα τραγούδια ήταν καλύτερα. 

  • Οι παρουσιαστές μιλούσαν για τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ουκρανίας, για τους Τατάρους της Κριμαίας, για την προγιαγιά της τουρκοπούλας τραγουδήστριας που εκτοπίστηκαν από τον Στάλιν το 1944. 
  • Θέμα που ευαισθητοποίησε τους ηγέτες και τους καραγκιοζοπαίκτες των Βρυξελλών. 
  • Μπορεί να προκαλούν τη Ρωσία για μια ακόμη φορά, αλλά αυτή τη φορά και εγώ εκνευρίστηκα μιας και η ψήφος του κοινού ήταν υπέρ του Ρώσου. 
  • Η ΕΕ και οι ΗΠΑ είναι κατά της Ρωσίας. 
  • Πρέπει αυτό να το μεταφέρουν και σε ένα μουσικό διαγωνισμό; 
  • Η κακή Ρωσία πρέπει να φύγει από την Κριμαία, γι αυτούς! 
  • Άσχετα αν την Ουκρανία την ίδρυσε ο Στάλιν! και από τον Χρουστσόφ της δόθηκε δώρο το 1954 η Κριμαία. 
  • Επομένως προς τι η ανάμιξη της Eurovision στα γεωπολιτικά παιχνίδια;

Αλλά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ό, τι νομίζουμε. 
Η τραγουδίστρια Τζαμάλ στο τραγούδι της «1944» εξυμνεί την κοινότητα των Τατάρων της Κριμαίας, που κατά τον γερμανο - σοβιετικό πόλεμο, και κατά τη διάρκεια των ετών 1941 - 1944 ήταν με πλευρά του Αδόλφου Χίτλερ και συνοδοιπόροι των ναζί. Οι Τάταροι στρατολογημένοι στις γραμμές της Waffen SS έγιναν διάσημοι για τις βιαιότητες και τα εγκλήματα κατά των Ρώσων και των Εβραίων. Ο οργανωμένος μουσουλμανικός πληθυσμός, υπέρ των Ες - Ες είχε την επιβράβευση του Αδόλφου Χίτλερ στην επαφή του με τον Μουφτή της Ιερουσαλήμ.




Την 1η Δεκεμβρίου 1941 κρυφό υπόμνημα εκδίδεται από τον Χίτλερ που επέτρεψε τη δημιουργία δύο μεγάλων μουσουλμανικών μονάδων: Η λεγεώνα Τουρκεστάν, που αποτελούνταν από μουσουλμάνους εθελοντές που προέρχονταν από την Κεντρική Ασία, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, Κυργιζία, Τατζικιστάν και Καραμπακαλστάν, και η Καυκάσια - Mohammedan Λεγεώνα, που αποτελούνταν από μουσουλμάνους απ το Αζερμπαϊτζάν, το Νταγκεστάν, Αβάρους, Λεζγκίνους, Τσετσένους, απ την Ινγκουσετία.

Στις 14 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χατζ Αμίν ελ Χουσείνι, έκανε ένα προσωπικό ταξίδι στο Βερολίνο για να ευλογήσει τη δημιουργία νέων ταγμάτων μουσουλμανικών SS. Εκτός από αυτές τις λεγεώνες, έγινε μια ξεχωριστή μονάδα για να ενσωματωθούν εθελοντές Τάταροι. Η Λεγεώνα Wolgtatarische ήταν γνωστό ότι ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1942 σε πολωνικό έδαφος. Ο Φύρερ δηλώνει τον Δεκέμβριο 1942: «Πιστεύω ότι μεταξύ των συμμάχων μας, μόνο οι Μουσουλμάνοι είναι αξιόπιστοι άνθρωποι. Μπορώ πάντα να στηρίζομαι σε αυτούς, δεν βλέπω κανένα κίνδυνο για τη δημιουργία ολοκληρωμένων μονάδων Μουσουλμάνων».

Δοξάστε τους!
Οι Τάταροι της Κριμαίας συνεργάστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό με τα γερμανικά στρατεύματα. 
Με δική τους πρωτοβουλία έχουν εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες εφοδιασμού. 
Άλλοι 20.000 Nogai (φυλή τουρκομογγολική) της Κριμαίας παλεύουν κάτω από το έμβλημα της σβάστικας. 
Οι απόγονοι του Τζένγκις Χαν έγιναν κατά τη διάρκεια του πολέμου σκληροί αντι-κομμουνιστές. Στα βουνά της Κριμαίας Υάλα, ο ταγματάρχης Maltzev σχηματίζει ένα τάγμα εξόντωσης των Ρώσων στην πόλη Ευπατόρια. 
Το τάγμα Κιμ πολέμησε τους Ρώσους αντάρτες στα βουνά Υάλα, καταστρέφοντας τις βάσεις τους και σκοτώνοντας χιλιάδες πολίτες. 
Εντυπωσιασμένοι από τις βιαιότητες των Τατάρων, οι Γερμανοί μεταφέρουν το τάγμα Κιμ στην βορειοδυτική Γαλλία για να αγωνιστεί κατά των ανταρτών Μακί (Maquis - γαλλική Αντίσταση). Στις 21 Ιούλη 1944, το γαλλικό χωριό Ντορτάν κάηκε από τους Τατάρους στρατιώτες, θυμωμένοι που οι ντόπιοι είχαν χορηγήσει την υποστήριξη τους στην γαλλική αντίσταση. Οι Τάταροι βίασαν γυναίκες, έκαψαν σπίτια, μετά αποχώρησαν χαρωπά με τα κλεμμένα ποδήλατα, αφήνοντας τα σπίτια στις φλόγες. Γερμανοί διοικητές των λεγεώνων των Τατάρων που έμαθαν την γλώσσα τους για να αποχτήσουν το ηθικό αυτών των εθελοντών! Ακόμα και ο Χίτλερ διέταξε τη δημιουργία περιοδικών στα ρωσικά και Τατάρικα - μουσουλμάνικα (tătară). Η τρομερή Ταξιαρχία Dirlewanger SS, η οποία έλαβε μέρος στις βάναυσες ενέργειες που ενοχοποιείται για την δολοφονία 200.000 πολωνικών πολιτών.
Από το ομοσπονδιακό Αρχείο 146 1974 059 40
O Αμίν αλ Χουσείνι με Βόσνιους εθελοντές των SS
Οι Τάταροι έχουν σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Ρώσους και Εβραίους στην Κριμαία, στην πραγματικότητα από όλο τον ρωσόφωνο πληθυσμό, μεταξύ 1941-1944. 
Μετά την απελευθέρωση της Κριμαίας από τα σοβιετικά στρατεύματα, μετά την 1η Μαΐου 1944 ο Στάλιν διέταξε την απέλαση του συνόλου του πληθυσμού των Τατάρων για τα εγκλήματά τους σε τρία χρόνια, κατά των Ρώσων, των Εβραίων, των Πολωνών, των Γάλλων και άλλων εθνικοτήτων αθώων πολιτών που υποστήριξαν τους Συμμάχους. 
Σήμερα, η ΕΕ, με τον διαγωνισμό της Eurovision λειτουργώντας γεωπολιτικά από τις Βρυξέλλες, προώθησε το τραγούδι «1944» της εκπροσώπου του δικτάτορα Ποροσένκο της Ουκρανίας, για να πάρει με το μέρος της για να γίνει αρεστή η νέα σύμμαχος, επαινεί εκείνους που συνέβαλαν στην δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων αθώων αμάχων, εβραϊκής καταγωγής και Ρώσων
O Αμίν αλ Χουσείνι

Όταν η περιοχή του Κιέβου γίνει «ευρωπαϊκή» ένα νέο τραγούδι για τους Χίτες και τους Γερμανοτσολιάδες που θα υμνεί την εθνοκάθαρση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης
Αν ναι τότε ο Σύριζα θα πάρει το πρώτο βραβείο υποκρισίας και αηδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...