Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

9 Μαΐου, η Ημέρα Νίκης του Κόκκινου Στρατού

Αυτό που μας δείχνει το τέλος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου είναι ότι ο φασισμός δημιουργήθηκε από τον ιμπεριαλισμό των ευρωπαϊκών χωρών και τον Αμερικανικό κορπορατισμό - εμποροκρατισμό. Ότι αυτός καπιταλισμός - ο ιμπεριαλισμός δημιουργεί για άλλη μια φορά την Λερναία Ύδρα του φασισμού.

Η εικόνα μπορεί να περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα... Ο ηρωισμός των λαών της Σοβιετικής Ένωσης, των εργατών της, όλων των πολεμιστών, είτε είναι γυναίκες, άνδρες, γέροι ή παιδιά, που αγωνίστηκαν για την ύπαρξη του Σοβιετικού Κοινωνικού Συστήματος, κατέστησαν δυνατή τη Νίκη. 

Όλοι οι σοβιετικοί άνθρωποι απάντησαν με ηρωικό αγώνα, στα μέτωπα και στα μετόπισθεν. 
Τα συνθήματα θα παραμείνουν στη μνήμη όλων των εργαζομένων του κόσμου.
Όλα για το μέτωπο! 
Όλα για τη Νίκη! 



Απόδειξη της συνοχής του σοβιετικού πληθυσμού με το κοινωνικό του σύστημα ήταν ότι υπήρχαν 20 εκατομμύρια αιτήσεις κατάταξης στον Κόκκινο Στρατό! 

Αλλά οι καταστροφές των ναζιστών σε υλικά αγαθά και πληθυσμό συγκλονίζουν! Κάθε δυνατή απάνθρωπη κατάσταση επιχειρήθηκε. 
Το σχέδιο του Χίτλερ ήταν να εξοντώσει τον σοβιετικό πληθυσμό, το σύστημα και υποστηρίχτηκε από τον καπιταλισμό και μετά την ήττα του αυτό γίνεται φανερό με την συγκάλυψη των ναζιστών από τους ΗΠΑ - ΝΑΤΟ! 

Μόνο στη Λευκορωσία οι ναζιστές κατακτητές συγκέντρωσαν το λαό σε 260 στρατόπεδα συγκέντρωσης και εκατοντάδες φυλακές και γκέτο. 
Το Jatin ένα χωριό κοντά στην πρωτεύουσα Μινσκ, διεγράφη απ το χάρτη μαζί με τους κατοίκους του, εκεί 150.000 Σοβιετικοί πολίτες έχασαν τη ζωή τους! Σε Gomel και Vitebsk 100.000! 700 χωριά της Λευκορωσίας καταστράφηκαν και κάηκε ο λαός τους. Έτσι στη Λευκορωσία κατά τη διάρκεια του πολέμου σκοτώθηκε το ένα τέταρτο του πληθυσμού της. 

Για το παγκόσμιο προλεταριάτο, αυτή η 9η Μαΐου είναι ένα εργαλείο μάχης. 
Θυμόμαστε τα 20 εκατομμύρια νεκρούς Σοβιετικούς! 
Η υποστήριξη του σοβιετικού πληθυσμού από το σοσιαλισμό έκανε τη Νίκη δυνατή! 
Απέναντι στον ιμπεριαλισμό η μόνη απάντηση είναι η Σοσιαλιστική Επανάσταση! Στον 21ο αιώνα, οι λαοί θα αγωνιστούν για τη χειραφέτηση της εργατικής τάξης!
====

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...